Nyheder    Profil    Arkitektur    Design    Jobs    Presse    Kontakt
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 
Friis & Moltke vinder konkurrence i Norge
Friis & Moltke vinder k..
6.3.17 | Arkitektkonkurrence om 40 plejeboliger for personer med demensdiagnoser i Kristiansand
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
31.1.17 | FRIIS & MOLTKE har sammen med Vivabolig vundet opgaven om opførelse af 54 almene boliger på Vangen i Nørresundby.
REJSEGILDE FOR DIN FORSYNING I ESBJERG
REJSEGILDE FOR DIN FORS..
30.1.17 | Rejsegilde for DIN FORSYNINGs nye domicilbyggeri i Esbjerg, blev fejret d. 26/1.
FRIIS & MOLTKE VINDER RAMMEAFTALER
FRIIS & MOLTKE VINDER RAMMEAFTALER
25.1.17 | FRIIS & MOLTKE HAR VUNDET 2 RAMMEAFTALER MED BRABRAND BOLIGFORENING
Første spadestik til Campus Roskilde
Første spadestik til Ca..
16.1.17 | Første spadestik til Campus Roskilde
Friis & Moltke vinder konkurrence i Norge - Friis & Moltke
Friis & Moltke vinder konkurrence i Norge

Friis & Moltke vinder konkurrence i Norge

6.3.2017
Arkitektkonkurrence om 40 plejeboliger for personer med demensdiagnoser i Kristiansand
Sammen med vores norske samarbejdspartner, Lund + Slaatto og Gullik Gulliksen Landskapsarkitekter, har tegnestuen vundet konkurrencen om ”40 omsorgsboliger, zonekontor og dagcenter på Strømme Senter i Kristiansand”. Plejeboligerne skal huse beboere med en demensdiagnose og som har brug for døgnpleje.

Vores vision for projektet har været at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne, hvor der bliver taget hånd om individuelle behov i hjemlige og trygge rammer og med udgangspunkt i ”landsby-tankegangen”.

Fra juryens bedømmelse:
Juryen vurderer konkurrenceforslaget som et klart og gjennomført arkitektonisk konsept med svært høy kvalitet. Randbebyggelsen som omkranser en friere organisk bygningsmasse i midten, skaper en flott veksling mellom gater og plasser med ulike kvaliteter. Dette skaper spennende vandringer gjennom området.

Et svært viktig konseptuelt grep er takhagen som ligger i midten av anlegget. Fra alle bokollektiv i både første og andre etasje er det mulig å komme ut i grøntarealer og sosiale møteplasser uten å gå i trapp eller heis.

Juryen oppfatter at plan- og designforslaget gjennomgående viser at det ønskede omsorgskonseptet er godt ivaretatt.




Læs mere om projektet her: