Nyheder    Profil    Arkitektur    Design    Jobs    Presse    Kontakt
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 
FRIIS & MOLTKE s√łger konkurrence Arkitekt i Aarhus
FRIIS & MOLTKE s√łger ko..
23.6.17 | FRIIS & MOLTKE søger dygtige skitserende arkitekter til Konceptafdeling i Aarhus
Menighedsråd tilfredse med kirkehus forslag
Menighedsråd tilfredse ..
29.5.17 | Menighedsrådet ved Herning Kirke har i mere end 10 år kæmpet for at få lov til at udvide og renovere kirkehuset, og med dette forslag fra FRIIS & MOLTKE Architects, ser det ud til at lykkes
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
19.5.17 | Om opførelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal på i alt ca. 12.500 m²
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
8.5.17 | FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til konkurrencen om Valby Idrætskollegie
Rejsegilde på Fremtidens Plejehjem og Daginstitution i Randers
Rejsegilde på Fremtiden..
28.4.17 | Projektet begynder for alvor at tage form, og visionerne om en landsby i byen står stærkt frem.
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence  - Friis & Moltke
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence

FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence

19.5.2017
Om opf√łrelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal p√• i alt ca. 12.500 m¬≤
En gruppe best√•ende af FRIIS & MOLTKE, Kuben Management, Vivabolig, Sundby-Hvorup Boligselskab, Harde Larsen og Arne Andersen Vr√• har vundet konkurrencen om opf√łrelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal p√• i alt ca. 12.500 m¬≤ p√• hj√łrnegrunden Sohng√•rdsholmsvej/ Universitetsboulevarden i Aalborg, for Sundby-Hvorup Boligselskab, Vivabolig og Kimbo Holding ApS.

Uddrag fra dommerbetænkningen:

‚ÄĚProjektets klare artikulation med et h√łjt hj√łrnet√•rn, integreret i en bygningsm√¶ssig helhed, vil syne som et fixpunkt p√• lang afstand og vurderes derved at kunne tilf√łre hj√łrnegrunden den √łnskede fyrt√•rnseffekt. T√•rnet har tillige potentiale til at blive et ikonisk gr√łnt element i det lokale bybillede i kraft af den vertikale have.

Med det centralt beliggende g√•rdrum vurderes skitseprojektet at give et godt bud p√•, hvordan der kan skabes kvalitetsrige gr√łnne opholdsarealer i et veldefineret rum. Samtidigt er den vertikale have med forskudte opholdsaltaner et friskt bud p√•, hvordan man kan skabe beskyttede og solbeskinnede opholdskvaliteter, t√¶t p√• den enkelte bolig, i et h√łjhusbyggeri.‚ÄĚ