Nyheder    Profil    Arkitektur    Design    Jobs    Presse    Kontakt
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence
19.5.17 | Om opførelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal på i alt ca. 12.500 m²
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
8.5.17 | FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til konkurrencen om Valby Idrætskollegie
Rejsegilde på Fremtidens Plejehjem og Daginstitution i Randers
Rejsegilde på Fremtiden..
28.4.17 | Projektet begynder for alvor at tage form, og visionerne om en landsby i byen står stærkt frem.
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
FRIIS & MOLTKE PRÆKVALIFICERET
14.3.17 | FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til opgave på Hospitalsenheden Horsens
FRIIS & MOLTKE opruster i København
FRIIS & MOLTKE opruster i København
7.3.17 | Med ansættelsen af konstruktørerne Thomas Meiland og Christian Thorup Nielsen
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence  - Friis & Moltke
FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence

FRIIS & MOLTKE vinder konkurrence

19.5.2017
Om opførelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal på i alt ca. 12.500 m²
En gruppe bestående af FRIIS & MOLTKE, Kuben Management, Vivabolig, Sundby-Hvorup Boligselskab, Harde Larsen og Arne Andersen Vrå har vundet konkurrencen om opførelsen af ca. 150 boliger med erhvervs- og butiksareal på i alt ca. 12.500 m² på hjørnegrunden Sohngårdsholmsvej/ Universitetsboulevarden i Aalborg, for Sundby-Hvorup Boligselskab, Vivabolig og Kimbo Holding ApS.

Uddrag fra dommerbetænkningen:

”Projektets klare artikulation med et højt hjørnetårn, integreret i en bygningsmæssig helhed, vil syne som et fixpunkt på lang afstand og vurderes derved at kunne tilføre hjørnegrunden den ønskede fyrtårnseffekt. Tårnet har tillige potentiale til at blive et ikonisk grønt element i det lokale bybillede i kraft af den vertikale have.

Med det centralt beliggende gårdrum vurderes skitseprojektet at give et godt bud på, hvordan der kan skabes kvalitetsrige grønne opholdsarealer i et veldefineret rum. Samtidigt er den vertikale have med forskudte opholdsaltaner et friskt bud på, hvordan man kan skabe beskyttede og solbeskinnede opholdskvaliteter, tæt på den enkelte bolig, i et højhusbyggeri.”