Nyheder    Profil    Arkitektur    Design    Jobs    Presse    Kontakt
 
Om Friis & Moltke
Om Friis & Moltke

Om Friis & Moltke

Vision
Vision

Vision

Ledelse
Ledelse

Ledelse

Fakta
Fakta

Fakta

Om Friis & Moltke - Friis & Moltke
Om Friis & Moltke

Om Friis & Moltke

FRIIS & MOLTKE er en moderne tegnestue, der siden grundlæggelsen har været blandt de toneangivende danske arkitektvirksomheder. FRIIS & MOLTKE står bag et bredt spekter af arkitektopgaver, fra enfamiliehuse og støttet boligbyggeri til store eksklusive boligbebyggelser. Fra små offentlige institutioner til store planlægnings- og bygningsværker, som sygehuse, fængsler, sportsanlæg, erhvervs- og administrationsbygninger samt uddannelsesinstitutioner, altid med bygherrens behov i centrum, og med helhed og enkelhed som grundtanker.

Tegnestuens resultater skabes gennem samarbejde, både med vores klienter og samarbejdspartnere, og internt på tegnestuerne, med en fornuftig vægtning mellem funktion, æstetik og økonomi - tilsat en god portion originalitet. Mange af FRIIS & MOLTKE's arbejder, er resultater af vundne arkitektkonkurrencer. Konkurrencearbejdet er for tegnestuen en af kilderne til forandring, holdningsdannelse og faglig udvikling, og holder vores kompetencer og arkitekturopfattelse i kontinuerlig udvikling. FRIIS & MOLTKE arbejder såvel i som udenfor Danmark.

FRIIS & MOLTKE er grundlagt i 1954 af Knud Friis og Elmar Moltke. I dag er FRIIS & MOLTKE et aktieselskab med tegnestuer i Århus, Aalborg og København. Tegnestuerne ledes og ejes af de 7 partnere: Palle Hurwitz, Niels Erik Thomsen, Martin Wienberg, Mikkel Wienberg, Mikkel Bahr, Mogens Husted Kristensen og Jens Ole Bahr. Erik Juul er leder af virksomhedens tegnestue i København.